Inhuren van een ZZP verzorgende IG bij u thuis

Heeft u alles geregeld om thuis oud te worden? Heeft u al gedacht aan het inhuren van een ZZP verzorgende IG bij u thuis? Veel ouderen willen het liefst thuis blijven wonen als ze ouder worden en u waarschijnlijk ook! Ik verleen graag thuiszorg in Katwijk of Leiden bij u thuis zodat u veilig en comfortabel thuis kunt blijven wonen. Om dit mogelijk te maken vind ik een goede communicatie erg belangrijk. Voordat ik bij u thuis zorg kom verlenen als ZZP verzorgende IG stellen wij samen een zorgplan op. Dit wordt gedaan op basis van uw specifieke voorkeuren zodat ik persoonsgerichte thuiszorg kan verlenen. Door uw voorkeuren helder te hebben weet ik precies wanneer u het liefste doucht of hoe ik het eten moet bereiden. Hierdoor gebeuren de alledaagse activiteiten nog op dezelfde manier als u was gewend. Meer weten over het ontvangen van thuiszorg? Neem dan contact met mij op!

Wat vind ik belangrijk als ZZP verzorgende IG?

Als ZZP verzorgende IG vind ik belangrijk dat wij vooraf onze verwachtingen naar elkaar uitspreken. Zo kunnen wij afspreken wanneer u graag updates wilt ontvangen en hoe u deze informatie wilt krijgen. Wilt u bijvoorbeeld gemaild worden over uw zorgplan of wilt u liever een telefoontje? Dit stemmen wij van tevoren goed met elkaar af. Ook vind ik het belangrijk om te weten of u ook mantelzorg ontvangt. Hierdoor kan ik mijn zorgverlening daar op afstemmen. Ook onderhoud ik graag korte lijntjes met andere zorgverleners en familie zodat ik hoogstaande zorg aan u kan verlenen.

ZZP verzorgende IG

Wat voor zorg kan ik als ZZP verzorgende IG leveren?

Naast ouderenzorg ben ik ook opgeleid op het gebied van zorg bij dementie. Wanneer u dementie heeft, heeft dit niet alleen invloed op het onthouden van feiten en ervaringen. Ook heeft u misschien moeite met het uitvoeren van bepaalde taken. Als ZZP verzorgende IG bepaal ik samen met u hoe ik u het beste kan begeleiden. Verder ben ik ook op de hoogte van diverse chronische aandoeningen zoals diabetes, MS of Parkinson. Wanneer ik zorg bij u verleen probeer ik u zoveel mogelijk uw onafhankelijkheid te laten behouden. Samen bespreken we welke zorg u nodig bent. Wilt u mij inhuren als ZZP verzorgende IG? Neem dan contact op!

Menu