Geen twijfels meer over het ontvangen van thuiszorg in Leiden

Is het ontvangen van thuiszorg in Leiden een hoge drempel voor u? Veel mensen voelen zich niet comfortabel om iemand in huis te ontvangen die zorg komt verlenen. Ik begrijp dat het een grote stap voor u kan zijn. Daarom leg ik uit hoe ik ongeveer te werk ga. Mijn doel is dat u op mij kunt bouwen en zich vertrouwd voelt bij de zorg die u van mij ontvangt. Ik geloof er in dat het belangrijk is om een goede relatie met elkaar op te bouwen. Alleen dan kan ik goed voldoen aan de zorgbehoeftes die u heeft. Ik volg dan ook regelmatig trainingen om de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kan ik nog betere zorg aan u verlenen. Verder hecht ik waarde aan communicatie met u als persoon. Op die manier kan beter aansluiten op uw interesses en voorkeuren. Meer weten over mijn werkwijze bij het bieden van thuiszorg in Katwijk of Leiden? Neem contact met mij op!

Thuiszorg in Leiden: waar heeft u behoefte aan?

Zodra u zich aanmeld voor bij thuiszorg aan huis in Leiden gaan wij bekijken wat uw behoeftes zijn. Samen met uw naasten of familie bespreken we hoe de situatie er nu bij staat. Om te bekijken wat u nodig heeft op het gebied van persoonlijke verzorging en zorg zal ik een zorgplan opstellen. Voorbeelden waar ik u bij kan assisteren is hulp bieden bij het douchen of in bad gaan. Daarna kan ik u helpen met persoonlijke verzorging en aankleden. Verder kan ik u ondersteunen bij het op bed gaan liggen of in een stoel gaan zitten. Wilt u graag meer over informatie over welke thuiszorg ik u in Leiden kan bieden? Bel mij dan even op.

Thuiszorg Leiden

Persoonsgerichte thuiszorg ontvangen in Leiden

De thuiszorg die ik als ZZP verzorgende IG in Leiden biedt, is persoonsgericht. Dit wil zeggen dat u wordt betrokken bij het maken van beslissingen over de zorg die u ontvangt. Hierbij ligt de focus op wat u nog wel kunt in plaats van wat u niet kunt. Ik zal u aanmoedigen om mee te doen met activiteiten die u nog wel kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan het koken van een maaltijd of het schrijven van een boodschappenlijstje. Dit kunnen ook andere activiteiten zijn waar u plezier aan beleeft. Uit onderzoek is gebleken dat persoonsgerichte thuiszorg een positieve impact heeft op uw welzijn. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op!

Menu