Professionele thuiszorg bij u thuis in Katwijk

Heeft u specifieke thuiszorg in omgeving Katwijk nodig van een ZZP verzorgende IG? Thuiszorg aan huis kan dan uitkomst bieden. Om er voor te zorgen dat u thuis kunt blijven wonen bied ik verschillende verpleegkundige diensten aan. Ik heb een erkende opleiding gevolgd en ben BIG geregistreerd. Hierdoor kan ik u zorg van hoge kwaliteit aan bieden. Daarbij hecht ik veel belang aan het werken met doelen, zowel korte termijn- en lange termijn doelen. Deze worden allemaal in uw zorgplan vastgelegd. Uiteraard stemmen wij deze doelen samen met elkaar af. Het gaat immers om de zorg die u ontvangt en u moet zich daar prettig en comfortabel bij voelen. Dit is de reden waarom mijn werkwijze persoonlijk en doelgericht is. Wilt u graag professionele thuiszorg bij u thuis in Katwijk ontvangen? Neem dan contact met mij op! Dan spreken we de mogelijkheden.

Thuiszorg Katwijk: oud worden in uw eigen in huis

Het komt steeds vaker voor dat mensen liever thuis willen blijven wonen als ze ouder worden. Dit begrijp ik heel goed. Uw eigen vertrouwde plek waar u veel herinneringen heeft liggen, wilt u niet zomaar achter laten. Ik ondersteun u graag bij het thuis blijven wonen in Katwijk door thuiszorg aan te bieden. Op die manier blijft u op uw eigen vertrouwde plek en kunt u de hulp ontvangen die u nodig heeft. Samen met u wil ik ervoor zorgen dat u gezond en gelukkig oud kunt worden. Om te zorgen dat u de zorg krijgt die u nodig bent, zal ik eerst een zorgplan opstellen. Deze is helemaal afgestemd op uw persoonlijke behoeftes en omstandigheden. De behoeftes van ieder mens zijn namelijk anders. Wilt u meer weten over wat ik u voor u kan betekenen? Neem dan contact op!

Thuiszorg Katwijk

Eenzaamheid tegengaan met thuiszorg in Katwijk

Veel mensen worden op latere leeftijd eenzamer. Dat is een situatie die we allemaal natuurlijk zoveel mogelijk willen voorkomen. Bij het geven van thuiszorg bij u in Katwijk hecht ik daarom veel waarde aan het opbouwen van een vertrouwde relatie met u. Natuurlijk ben ik er in de eerste plaats om zorg te verlenen maar een gezellig praatje hoort er ook bij. Heeft u behoefte aan thuiszorg in Leiden of Katwijk waarbij u geen nummertje bent maar echt wordt gezien als persoon? Bel mij even op en ik sta u graag te woord.

Menu